Bemutatkozás
Régóta foglalkozom a sporttal, mint aktív sportoló (tájékozódási futás), mint hobbi sportoló (utcai maraton, gyalogtúrázás), mint pedig sportvezető, szervező (tájékozódási futó versenybíró, segédedző, természetjáró túravezető).

Új kedvenc sportágam a Nordic Walking, melyre az interneten találtam rá és egy tanfolyam keretében meg is ismerkedtem ezzel a remek hobbisporttal.

A közelmúltban az Országos Nordic Walking Program keretében elvégeztem a Nordic Walking instruktor képzést, így hamarosan a gyakorlatban is megismertethetem az érdeklődőkkel ezt a szép és nagyszerű előnyökkel bíró sportágat.

Röviden rólam:

Korábban aktívan sportoltam, igazolt tájékozódási futó versenyző voltam, később a hobbi utcai futás keretében maratoni és rövidebb távokat futottam.

Közben a sport szervezése, vezetése is része lett életemnek: tájékozódási futásban versenybíróként, csapatvezetőként dolgoztam, majd elvégeztem a segédedzői képzést is.

A Sprint Futókör megalakulásánál is tag voltam, majd később a (azóta már megszűnt) Turul Futóklubot alapítottuk meg barátaimmal és jártunk rendezvényekre.

Jelenleg A VULKÁN TSE Természetjáró Szakosztályának vagyok túravezetője és most már Nordic Walking instruktor is.

Remélem, hamarosan találkozunk valamelyik gyalogos vagy nordicos túrán, vagy képzésen.

Ha kérdése van: 06 20 267 6298 telefonon hívjon,
vagy írjon emailt info[kukac]gyalogturasport[pont]hu

Szabó János

nordic walking,gyaloglás,túrázás,gyalog,túra,edzés,tanfolyam,természet,sport,szabadidősport,kirándulás,botos gyaloglás,természetjáró