Tanfolyamok az egészségért Tatabánya legszebb helyszínén!

Alapfokú Nordic Walking tanfolyam Tatabányán!

2-3 órás tanfolyamot tartok a Nordic Walkinggal megismerkedni szándékozók részére.

Helyszín: Tatabánya, Turul parkerdő

Miért vegyen részt a tanfolyamon?

A tanfolyamon a különböző terepviszonyokhoz alkalmas technikák megtanulására, begyakorlására van lehetőség.
Ajánlom azoknak, akik szeretnének megismerkedni ezzel a sporttal. Azoknak, akik már próbálták önállóan, vagy azoknak, akik még csak most szeretnék elsajátítani a megfelelő mozgást.

A tanfolyam során bejárjuk a hely látványosságait:

A Kő hegyen található Turul szobor, melyet 1000 éve állítottak a Bánhidai csata emlékére, Európa legnagyobb fémből készült madárszobra. Itt kezdjük a botokkal történő ismerkedést.

Meglátogatjuk az innen nem messze található Szelim barlangot, melyben már őseink is meghúzódtak az időjárás viszontagságai elől, és amely szintén látható a városból.

Ellátogatunk a Ranczinger Vincéről elnevezett kilátóhoz is, mely valamikor aknatoronyként szolgált és jelenleg is emlékeztet a tatabányai bányászkodás dicsőséges múltjára.

Elsétálunk a Gerecse belső útjaira is, a jelenlévők erőnlététől függően a Csemetekert vagy a Vaskapu szurdok vagy a Vértes László barlang felé.

A tanfolyam végére nemcsak a jó technika elsajátítása, hanem a szép látnivalók is fokozzák a sport egészségre gyakorolt pozitív hatását.

Megközelíthető: Tatabányáról gyalogosan a lépcsőn, vagy autóval az 1-es útról a Turulhoz vezető úton, melyre az Alsógalla határában lévő Shell kút közelében lévő lámpás kereszteződésben lehet felhajtani.

Résztvevők száma: max. 6 fő tanfolyamonként

Részvételi díj: ingyenes

A botok használata is ingyenes.

Az aktuális időpontokról itt a honlapon talál információt.

A tanfolyamra előzetes jelentkezés szükséges!
Jelentkezni az info[kukac]gyalogturasport[pont]hu e-mail címre írt levéllel lehetséges.

nordic walking,gyaloglás,túrázás,gyalog,túra,edzés,tanfolyam,természet,sport,szabadidősport,kirándulás,botos gyaloglás,természetjáró